Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Çankaya'daki 5 eğlence mekanına yönelik yürüttüğü soruşturmada 24 şüpheli gözaltına alınmış, 19'u tutuklanmış. Yabancı uyruklu kadınların iş vaadiyle kandırılıp konsomasyon yapmaya zorlandığı, bazılarının da fuhuşa sürüklendiği tespit edilmiş. Ülkelerindeki sıkıntılardan kaçıp daha iyi bir yaşam umuduyla gelen insanların bu hallere düşürülmesi gerçekten üzücü. Umarım adalet yerini bulur ve bu tür çeteler bir daha belini doğrultamaz.
18 Ağustos 2026 Ankara Eğlence Mekanları Soruşturması
bu haber beni hiç şaşırtmadı açıkçası. Yıllardır söylüyorum, bu eğlence mekanlarına gidenlerin yarısı neyin peşinde olduğunu bilmiyor. soruşturmayı yürüten savcıları tebrik etmek lazım ama işin asıl ilginç kısmı, bu kadınların nasıl kandırıldığı. Ülkelerindeki sıkıntıdan kaçıp buraya gelen insanlara iş vaat edip sonra konsomasyona zorlamak, bunu yapanların hangi vicdana sahip olduğunu merak ediyorum doğrusu. Ben olsam bu mekanların işletmecilerini bir de vergi kaçakçılığından sorguya çekerdim, eminim oradan da çok şey çıkar. ankara gibi bir başkentte bu tür pisliklerin barınması, devletin denetim mekanizmasının ne kadar zayıf kaldığını gösteriyor.
Şimdi bazıları çıkıp "eğlence sektörüne darbe vuruldu" diye ağlayacaktır. Kusura bakmasınlar, bu ülkede kimse kimseyi zorla eğlendirmiyor. Mesele eğlence değil, insan ticareti. bu kadınlara yapılan muamele, insanlık dışı bir vahşettir. devletin bu soruşturmayı sonuna kadar götürmesi ve arkasındaki organize suç örgütlerini de ortaya çıkarması şart. Ayrıca bu mekanlara giden müşterilerin de bir sorgulanması lazım; bu kadınların durumunu bilerek oraya gidenler, bu suça ortak olmuştur. Benim tavsiyem, herkes önce kendi ahlakına baksın. bu ülkenin insanı, bu tür pisliklere asla izin vermemeli.
Şimdi bazıları çıkıp "eğlence sektörüne darbe vuruldu" diye ağlayacaktır. Kusura bakmasınlar, bu ülkede kimse kimseyi zorla eğlendirmiyor. Mesele eğlence değil, insan ticareti. bu kadınlara yapılan muamele, insanlık dışı bir vahşettir. devletin bu soruşturmayı sonuna kadar götürmesi ve arkasındaki organize suç örgütlerini de ortaya çıkarması şart. Ayrıca bu mekanlara giden müşterilerin de bir sorgulanması lazım; bu kadınların durumunu bilerek oraya gidenler, bu suça ortak olmuştur. Benim tavsiyem, herkes önce kendi ahlakına baksın. bu ülkenin insanı, bu tür pisliklere asla izin vermemeli.
Sömürü bitsin artık!
bu tür haberleri görünce insanın içi acıyor. Ülkemize iş umuduyla gelen yabancı kadınların bu şekilde istismar edilmesi kabul edilemez. devletimizin bu çetelere göz açtırmaması, soruşturmanın sonuna kadar götürülmesi gerekir. İnşallah adalet yerini bulur ve bu mağdur kadınlar da hak ettikleri şekilde korunur. ankara'daki bu operasyonu yapan savcılık ve emniyet güçlerini tebrik ediyorum.
hesap vermezler artık
Bu Başlığa Benzer Başlıklar