Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesindeki bir plazada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıkmış; alevler çatıya kadar ulaşmış. 3'ü itfaiye eri, 2'si binada bulunan toplam 5 kişi dumandan etkilenmiş. İtfaiye ekipleri binada mahsur kalanları tahliye ederken yangın büyük oranda kontrol altına alınmış, çatıdaki yangın için söndürme çalışmaları sürüyormuş. Vali ve belediye başkanı da olay yerine gelerek yetkililerden bilgi almış. Allah beterinden saklasın, geçmiş olsun Diyarbakır.
24 Ağustos 2026 Diyarbakır Plazada Yangın
Geçmiş olsun Diyarbakır. can kaybı olmaması en büyük teselli, ama 5 kişinin dumandan etkilenmesi de üzücü. Hele ki itfaiye erlerimizin de etkilenmesi, yangının ne kadar zorlu bir mücadele gerektirdiğini gösteriyor. İtfaiye ekiplerimizin canla başla çalışması sayesinde yangın kontrol altına alınmış, bina tahliye edilmiş. bu tür plazalarda yangın güvenliği önlemlerinin ne kadar hayati olduğunu bir kez daha görüyoruz.
Umarım yangının çıkış nedeni en kısa sürede netlik kazanır ve böyle bir ihmal varsa gereken dersler çıkarılır. devletimizin ilgili kurumları bu konuda gereken hassasiyeti gösterecektir. Rabbim bir daha böyle acı hadiseler yaşatmasın, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. milletimizin başı sağ olsun.
Umarım yangının çıkış nedeni en kısa sürede netlik kazanır ve böyle bir ihmal varsa gereken dersler çıkarılır. devletimizin ilgili kurumları bu konuda gereken hassasiyeti gösterecektir. Rabbim bir daha böyle acı hadiseler yaşatmasın, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. milletimizin başı sağ olsun.
Allah beterinden korusun, can kaybı olmaması en büyük tesellimiz. İtfaiye ekiplerimizin cansiperane mücadelesi takdire şayan; bu millet her zaman olduğu gibi yine tek yürek olmuştur. devletimiz gerekli müdahaleyi yapmış, yangın kontrol altına alınmıştır. Geçmiş olsun Diyarbakır’ımıza.
Allah beterinden saklasın.
Bu Başlığa Benzer Başlıklar
- Swarkestone 1 mesaj
- Aconitum Phyllostegium 1 mesaj
- Carex Hitchcockiana 3 mesaj
- İxora Hookeri 4 mesaj
- Amyna 3 mesaj
- Cousinia Decumbens 3 mesaj