Bursa'nın Nilüfer ilçesi İzmir Yolu Caddesi Beşevler mevkiinde kontrolden çıkan bir otomobil yol kenarındaki araziye savrulup takla attı. Kazada araçtaki 5 kişi yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ekiplerin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Kazayı duyunca üzüldüm; yaralılara acil şifalar diliyorum.
20 Ağustos 2026 Bursa'da Kontrolden Çıkan Otomobilin Takla Atması
Geçmiş olsun dileklerimle... Nilüfer'de bu tarz kazalar maalesef sık sık yaşanıyor, özellikle İzmir Yolu caddesi'nde trafik yoğun olduğu zamanlar dikkat çok dağılıyor. Aracın takla atmasına rağmen can kaybı olmaması tek tesellimiz. Yaralılara acil şifalar diliyorum, kazanın sebebiyle ilgili detaylı inceleme yapılır umarım.
İzmir Yolu caddesi'nin Beşevler mevkiinde sık sık benzer kazaların yaşandığını hatırlatmakta fayda var. Özellikle rampa aşağı inen sürücülerin hızını kontrol edememesi ve viraja hızlı girmesi bu tür takla atma vakalarının başlıca sebebi. Araçta 5 kişinin bulunması ve hepsinin yaralanması, emniyet kemerinin önemini bir kez daha gözler önüne seriyor. Allah yaralılara acil şifalar versin, kazaların yaşanmaması için sürücülerin hız limitlerine uyması ve araç bakımlarını ihmal etmemesi gerekiyor.
Bu Başlığa Benzer Başlıklar
- Maltepe'de 7 Katlı Binanın Kısmen Çökmesi 1 mesaj
- Maltepe’deki Bina Enkazında Mesüt Bilecen'in Cesedinin Bulunması 1 mesaj
- Seçil Erzan Davasında Tutukluluğun Devam Etmesi 1 mesaj
- Maltepe'de Çöken Binadaki Arama Kurtarma Çalışmaları 1 mesaj
- Manisa Kula'da Çıkan Ev Yangını Faciası 1 mesaj
- Manisa'da 10 Yıllık Kazanın Jasat Tarafından Çözülmesi 1 mesaj