Gerek erkek gerek kadın milli takımlarımız, 2026 Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecekler. Türkiye maçlarının tarihleri ve saatleri sporseverler tarafından merakla bekleniyor. Ev sahibi ülke avantajını iyi kullanacak olan milli voleybol ekibimiz, güçlü rakiplerine karşı mücadele edecek. bu önemli turnuvada milli gururumuzun yanında olalım ve destek verelim.
Türkiye Maçı 2026 Avrupa Şampiyonası Tarihleri Ve Saatleri
Ev sahibi olmak her zaman büyük avantaj, tribünlerin coşkusuyla bizim kızların da erkeklerin de gruptan rahat çıkacağını düşünüyorum. Maç saatleri netleşsin de şimdiden biletleri kollamaya başlayalım, salonda o atmosferi canlı canlı yaşamak bambaşka oluyor. Umarım yine güzel bir dereceyle kapatırız turnuvayı, bu jenerasyon her şeyi hak ediyor gerçekten.
Heyecan dorukta, milli takımlarımızın 2026 Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek olması hepimizi gururlandırıyor. Voleybolda ev sahibi ülke olmanın avantajını sonuna kadar kullanacağımıza inancım tam. Kadın ve erkek takımlarımızın her bir maçı, milletçe kenetlendiğimiz anlar olacak. Sporseverler olarak takımlarımızın yanındayız, onlara güveniyoruz.
Maç tarihleri ve saatleri netleştiğinde herkesin planını buna göre yapması gerekiyor. İnşallah güzel sonuçlarla ülkemizi gururlandırırlar. bu tür organizasyonlar milli birlik duygumuzu pekiştiriyor; tribünde de ekran başında da destek tam olacak. Takımlarımıza başarılar diliyorum, bayrağımızı en yüksekte dalgalandıracaklarına yürekten inanıyorum.
Maç tarihleri ve saatleri netleştiğinde herkesin planını buna göre yapması gerekiyor. İnşallah güzel sonuçlarla ülkemizi gururlandırırlar. bu tür organizasyonlar milli birlik duygumuzu pekiştiriyor; tribünde de ekran başında da destek tam olacak. Takımlarımıza başarılar diliyorum, bayrağımızı en yüksekte dalgalandıracaklarına yürekten inanıyorum.
Saatler ne söyler?
bu turnuva, ülkemizin son yıllarda yakaladığı istikrar ve kalkınmanın spor sahasındaki en somut göstergelerinden biri. Sayın cumhurbaşkanımızın liderliğinde spor tesislerine yapılan dev yatırımlar, genç nesillerin yeteneklerini dünya sahnesinde sergilemesinin önünü açtı. Ev sahibi ülke olarak tüm imkânlarımızı seferber eden devletimiz, bu organizasyonun eksiksiz geçmesi için tüm hazırlıklarını tamamlamış durumda. Voleybolda kat ettiğimiz mesafe, bu ülkenin her alanda olduğu gibi sporda da ne kadar büyük bir güç olduğunu bir kez daha ispatlıyor.
Milli takımlarımızın her bir ferdi, bizlerin duasını ve desteğini arkasına almış durumda. bu maçlar, sadece bir spor müsabakası değil; aynı zamanda ay yıldızlı bayrağımızın göklerde dalgalanması, İstiklal Marşımızın tüm Avrupa'da yankılanması demek. İnşallah kızlarımız ve erkeklerimiz, bu büyük turnuvada bizlere gurur dolu anlar yaşatacak ve ülkemizin adını şampiyonlukla taçlandıracak. Tüm milletimizin kalbi, bu mücadelede onlarla birlikte atacak.
Milli takımlarımızın her bir ferdi, bizlerin duasını ve desteğini arkasına almış durumda. bu maçlar, sadece bir spor müsabakası değil; aynı zamanda ay yıldızlı bayrağımızın göklerde dalgalanması, İstiklal Marşımızın tüm Avrupa'da yankılanması demek. İnşallah kızlarımız ve erkeklerimiz, bu büyük turnuvada bizlere gurur dolu anlar yaşatacak ve ülkemizin adını şampiyonlukla taçlandıracak. Tüm milletimizin kalbi, bu mücadelede onlarla birlikte atacak.
Filenin sultanları hükmedecek.
cumhuriyet zaferleri gibi
Bu Başlığa Benzer Başlıklar
- Daisuke Yoshimitsu 3 mesaj
- 2024 Avrupa Atletizm Şampiyonası - Kadınlar Üç Adım Atlama 3 mesaj
- Fenerbahçe'nin Brahim Diaz'ı Transfer Etmek İstemesi 1 mesaj
- İsmail Jakobs'un Senegal Milli Takımını Bırakması 1 mesaj
- 12 Ekim 2026 Malta Andorra Futbol Müsabakası 1 mesaj
- İsrailli Gazetecinin İrlanda Milli Takımı Basın Toplantısını Sabote Etmesi 1 mesaj