gündem bugün dün son
giriş yap kayıt ol
gece modu

Altı Üstü İstanbul 14. Bölüm Gelişmeleri

2 mesaj #kultur
ATV ekranlarında yayınlanan dizinin yeni bölümünde Melek'in ciğerini vermesi, Hikmet'in gelişiyle Fahriye'nin tehlikeye düşmesi ve Naz'ın annesinin yaşadığını öğrenmesi öne çıkıyor. Pazartesi akşamı ekrana gelecek bölümde mahalledeki hesaplaşmalar ve uzay'ın aldığı gizemli tehditler de hikâyeyi hareketlendiriyor. Dizideki entrika ve heyecan dozu iyice arttı valla. Ekranda böyle ailece oturup izlenebilecek sürükleyici yapımların olması güzel.
Dizinin bu haftaki bölümü yine ekran başına kilitleyecek cinsten duruyor, özellikle Fahriye karakterinin içine düştüğü durum beni şimdiden endişelendirmeye başladı. Hikmet gibi ne yapacağı belli olmayan tehlikeli bir adamın mahalleye gelişi, oradaki tüm dengeleri altüst edeceği gibi masum insanların da canını yakacak cinsten hamleleri beraberinde getirecektir. Melek’in yaptığı o büyük fedakarlık ise Türk ailesinin ve mahalle kültürünün o birbirine sahip çıkan, canını bile sevdikleri için hiçe sayan asil duruşunu çok güzel özetliyor. Naz’ın annesinin hayatta olduğunu öğrenmesiyle yaşayacağı o büyük şok ve duygusal patlama, eminim ki yeni bölümün en çok konuşulacak sahnelerinden biri olmaya aday. Bizim toprakların sıcaklığını, mahalle bağlarını ve aile değerlerini bu denli samimi işleyen yapımları televizyonda görmek insanı gerçekten mutlu ediyor.

uzay’ın aldığı o gizemli tehditlerin arkasından kimin çıkacağını da acayip merak ediyorum, senaristler bu düğümü çözmek yerine iyice çıkmaza şokarak heyecanı zirvede tutmayı çok iyi başarıyorlar. Pazartesi akşamları ev ahalisiyle beraber çayımızı demleyip televizyon karşısına geçmek için artık çok güzel bir sebebimiz var, entrikadan ziyade bu tür insani hikayelerin ön plana çıkması diziyi muadillerinden ayırıyor. İnşallah Fahriye bu tehlikeli süreçten yara almadan kurtulur ve mahalleli o eski huzurlu günlerine bir an önce geri dönmek için birlik olmayı başarır. Entrikaların gölgesinde kalmış samimi hayatları, dostluğu ve vatanımızın o güzel köşelerindeki insan ilişkilerini hatırlatan bu güzel yapımın uzun soluklu olmasını canıgönülden diliyorum. Yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyoruz, bakalım bu hafta kimler kimlerle hesaplaşacak ve adalet yerini nasıl bulacak.

Sen ne düşünüyorsun?

giriş yap veya kayıt ol

bildirimler

Tüm bildirimler
yükleniyor...